Sunne hobbyer

Mine hobbyer har stort sett til nå vært serier. Jeg elsker å sitte i sofaen å se på serier. Jeg har også likt fisking, hytteturer, en fest med venner osv, men det siste året har jeg sittet mer og mer i sofaen. 

 

Når jeg nå har bestemt meg for å gå ned i vekt, er det ikke bare maten som må forandres på. Jeg har ingen plan om å slutte å se på TV, men jeg må finne meg noe som motiverer til å bevege meg litt mer. 

 

Jeg har skjønnt at om jeg skal holde ut og gjennomføre trening, må jeg like det og jeg må ikke starte for brått på. 

Det jeg har funnet ut at jeg liker, er å gå tur. Jeg liker små gåturer, helst på sti i skogen, eller på fjellet (men det må ikke være FOR bratt!). I de siste ukene har jeg vært på tur sammen med både familie og venner og jeg har til og med gått noen småturer alene. Jeg er vannt med å gå en kilometer eller to om dag med hunden, men nå er noen av turene på 3-5 kilometer og i litt mer utfordrende terreng. Jeg føler en stor glede og skikkelig mestringsfølelse av å komme meg fram til en ny trimpostkasse! 

 

De første turene var sinnsykt tøffe, og jeg måtte ha mange pauser. Jeg kjenner allerede at det er litt lettere å bevege seg. Gleder meg til fortsettelsen! 

 

#turglede #vektnedgang #livstilsendring #trening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altformangekilo

altformangekilo

25, Inderøy

Hei! Jeg blogger om min livstilsendring og annet jeg har lyst til å dele fra livet mitt. Gjerne legg igjen en kommentar med inspirerende ord, kanskje er du i samme båt som meg?

Kategorier

Arkiv

hits